Alternativ prosess: KENNEL DOLMA LING                                                                        

 

Alternativ prosess: Start
Alternativ prosess: Nyheter
Alternativ prosess: Våre hunder
Alternativ prosess: Valper
Alternativ prosess: Til salgs
Alternativ prosess: Om oss
Alternativ prosess: Linker
Alternativ prosess: Kontakt oss
 

 

 

 

 


           

 

 

JULI:

03/07: WW-08 Stockholm, Sverige

Dommer: Leif Herman Wilberg, Norge

Schnauzer, sort (85):

 

NORDJV-07 Dolma Ling’s Viking, ”Loke”: 2. beste Unghund  i klassen, 3 påmeldte.

Dolma Ling’s Thord Of Earl, ”Junior”: CK i Åpen klasse, 12 påmeldte.

INT NORD N DK S UCH NV-03’04’06’07 NORDV-06 SV -06 KBHV-07 Lazaras Duke Of Earl, ”Dyke”: CK, 3. beste champion av 13 champions i klassen. Beste ”ikke kuperte” hannhund!

Dolma Ling’s Born To Be Seen, ”Beate” debuterte i utstillingssammenheng på WW-08 med ”Very good”! En flott prestasjon av den lille frøkna! Vi gleder oss til fortsettelsen!

Dolma Ling’s Trude of Earl, ”Trude”: CK, 2. beste tispe i Åpen klasse. En fantastisk prestasjon av 21 måneder gamle Trude i konkurranse med 10 andre hunder, hvorav langt de fleste allerede var champions, fra bla. Norge, Finland, Russland, Sverige, Tyskland og USA.

N UCH Dolma Ling’s Nikita, ”Nikki”: 1 ”Very good”. En flott prestasjon i dette selskapet, da hun for dagen hadde litt for kort pels. Strålende handling Heidi!

Foto: Vidar Kristensen.

INT* NORD N S DK UCH NV-06’07 SV-06 NORDJV-06 NORDV-07 Dolma Ling’s Northern Hope, ”Kira”: CK 2. beste champion. 16 påmeldte champions i klassen!

(*Avventer bekreftelse fra FCI).

Foto: Kim Kristensen.

Vår oppdretterklasse bestående av Junior, Kira, Trude og Nikita, ble 3. beste av totalt 9 klasser! Fantastisk!

 

Vi oppsummerer WW-08 med å takke alle venner, samarbeidspartnere og medoppdrettere for en riktig hyggelig utstilling, både i og rundt ringen. Vi takker for all hjelp og støtte rundt ringen, og for hyggelig selskap og bevertning i etterkant. En særlig stor takk til kennel Alliwant’s i så måte! En flott grillkveld med masser av god mat og drikke! Takk også til Vidar og Kim for at de la deler av ferien sin til WW-08 og sporty stilte opp med sin positivitet, gode humør og sin faglige tyngde for å få dokumentert utstillingen med alle disse flotte bildene.

 

Vi i kennel Dolma Ling’s er utrolig glade for den fremgang vi har hatt de seneste årene, og er selvsagt umåtelig stolte av at våre hunder er i den absolutte verdenselite! Noe resultatene fra WW-08 jo bekrefter….

 

Avlsmessig har vi flere interessante kull i vente i løpet av året. Vi ser fremover med positive øyne, med mål om mulig å hevde oss enda bedre internasjonalt, med våre sunne, ufargede, mentalt friske og ukuperte schnauzere.

Mai Lin og Vidar ☺

NYHETER 2008:

JANUAR FEBRUAR MARS APRIL MAI JUNI

 

NYHETER 2007:

 

 JANUAR FEBRUAR MARS APRIL MAI JUNI

JULI AUGUST SEPTEMBER OKTOBER NOVEMBER DESEMBER

 

NYHETER 2006

 

OPP